Preturii Constructii pentru anul 2019

Preturile sunt cu titlu informativ. Avind in vedere ca orice lucrare de constructii este oarecum unicat in felul ei va vom pune la dispozitie un deviz de lucrari dupa ce vom primi informatii detaliate despre lucrarile ce urmeaza a fi facute. Preturile listate sunt pentru lucrari de mici dimensiuni; pentru lucrari de amploare acestea vor fi diminuate/negociate considerabil.

A SE CITI CU ATENTIE!!!

Preturile contin toate taxele inclusiv T.V.A Prezentele preturi pot varia in functie de volumul si de complexitatea lucrarii

Constatarea lucrarii /lucrarilor se va face contra const si anume deplasare + constatare.

Pentru constructiile realizate in alte judete (in afara de Bucuresti Ilfov si Prahova) se va achita suplimentar o taxa de transport si cazare in functie de zona (se va negocia).

Oferim GARANTIA PE EXECUTIE 25 DE ANI comform legii 10/50 - legea constructilor.

Constructie case la Rosu cu materiale incluse in pret: 200 – 270 euro/mp

Constructie case la Cheie cu materialele incluse in pret: 430 – 540 euro/mp

Constructie casa la GRI cu materiale incluse in pret 300 - 400 euro/mp

MANOPERA

"La rosu" 55 euro /mp construit - Fara materiale

"La cheie" 260 euro/mp construit - Fara materiale

"La gri" 95 euro/mp construit - Fara materiale

 

-Prezentele preturi pot varia in functie de volumul si de complexitatea lucrarii ------ ---Constatarea lucrari se plateste intre 50-150 ron (deplasare + constatare la fata locului) .

-Alte cheltuieli Preturile care sunt "de la " se refera la grosminea , cantitatea , timpul atribuit ..etc In cazul decoperatrilor PERETI ZIDARIE , DECOERTARE TENCUIALA , SE VA ADUGA AUTOMAT LUCRARII DE INCARCAT SI MANIPULARE DE 15 LEI ORA PER zilele care a fost efectuata incarcarea/manipularea respectivelor operatiunii.

-Cantitatile care sunt (2-5 cm ) si depasesc valoarea se va aduga + valoare mp la centimetri care sunt in plus.

-Pentru constructiile realizate in alte judete (in afara de Bucuresti Ilfov si Prahova) se va achita suplimentar o taxa de transport si cazare in functie de zona (se va negocia).

-Pentru deplasarea in alte judete pretul se va negocia in functie de km , cazare, persoanele care fac deplasarea , motorina , ( cazarea este implicit taxata doar lucrarilor care sunt la o distanta mai mare de 300 de km ) ,Beneficiarul va plati aceasta taxa dupa eliberarea facturii.