Informatii despre CASA LA CHEIE / CASA LA ROSU /si executie

Case la cheie

 

Constructii  case la cheie

  in Bucuresti / Ilfov si Prahova

Oferta   cuprinde case la cheie cu materiale incluse sau doar manopera.

Prin case la cheie intelegem case la rosu cu finisaje si instalatii.

Astfel odata finalizata casa la rosu, vom demara inceperea lucrarilor de  instalatii si  finisaje.

In general aceste lucrari pot fi structurate dupa cum urmeaza:

 • finisaje exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
 • finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
 • instalatii sanitare (chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri)
 • instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)
 • instalatii electrice (trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat).

     Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei, de calitatea acestora depinzand in mare parte confortul dvs.

     Degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii vor produce in timpul exploatarii constructiei cheltuieli si disconfort. De aceea aceste operatiuni trebuie executate de oameni specializati, profesionisti care stiu ce fac si garanteaza pentru ce fac.

     Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte indiferent cat este de mica, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata.

     Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie  si constatarea calitatii lor.

    Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale) care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie  durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii o constructie poate  beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

     Colaborând cu noi veti obţine cele mai bune rezultate, la termenul de realizare prevăzut în contract, la calitatea dorita  şi la preţuri competitive. In timpul constructiei  unei case la cheie  vom garanta prezenţa  unui inginer constructor (la realizarea structurii de rezistenţă) şi a unui arhitect (la realizarea finisajelor).

 

      Pentru obtinerea unei oferte de pret pentru case la cheie va  rugam sa ne contactati pe adresa de E-mail : scadiconstrcutsrl@gmail.com

 

Casa la rosu

 

CASA LA ROSU  (cu materiale incluse sau numai manopera)

Ce intelegem prin casa la rosu?

Prin casa la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv:

 • Realizarea infrastructurii ( subsol, fundatie)
 • Realizarea suprastructurii ( pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee)
 • Structura acoperişului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea.

In consecinta realizarea si executia unei case "la roșu" trebuie să cuprinda:

 • Organizarea de santier;
 • Execuția fundației casei - sapatura mecanizata, sapatura manuala;
 • Execuția hidroizolației, termoizolatiei fundației sub cota zero a casei;
 • Realizezi porțiunile din canalizări și din țevile de alimentare cu apă potabilă care sunt sub casa și deci la care se va ajunge extrem de greu după finalizarea fundației daca nu se realizeaza la momentul respectiv;
 • Realizarea si fasonarea fierului, a cofrajelor , etc...
 • Ridici structura de rezistentă și zidăria exterioară, zidaria interioara, placile de beton armat - planseele;
 • Scara interioara dacă aceasta este din beton armat;
 • Realizezi structura din lemn a acoperișului sau terasa (placa de beton)

Cat costa construirea unei case la rosu?

Oferim  clientilor nostrii  2 posibilitati in ceea ce priveste construirea unei  case la rosu:

 • case la rosu cu materialele clientului,  acesta  platind separat  pretul pentru materiale si pentru manopera.
 • case la rosu cu materialele  incluse in pretul manoperei, caz in care firma de constructii se ocupa de tot, beneficiarul platind pentru casa la rosu numai constructorului.

Preturile practicate  de catre SC ADI CONSTRUCT SRL  pentru case la rosu sunt:

 • case la rosu cu materialele clientului = 45 – 58 euro/mp;
 • case la rosu cu materialele incluse in pret = 160-220  euro/mp;

Care este termenul de realizare al unei case la rosu?

      Firma SC ADI CONSTRUCT SRL realizeaza case la rosu la termene  stabilite prin contracte de prestari servicii, timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna – 3 luni pentru case la rosu cu amprenta la sol  situata intre 100 – 200 mp, si regim de inaltime in intervalul S+P+3E.

     Construirea unei case la rosu trebuie sa se faca dupa un proiect de constructie autorizat, prin case  la rosu intelegand  structura de rezistenta a cladirii in care se va locui.

      Stimati clienti va  recomandam  sa nu faceti  rabat de la calitate si sa respectati intocmai proiectele unei case la rosu, de asta depinzand siguranta dumneavostra, a copiilor si a celor dragi care locuiesc intr-o asemenea casa.

       Daca vreti sa economisiti bani in constructia unei case la rosu nu va sfatuim, mai bine  economisiti la calitatea si modelul usilor, finisajelor, orice altceva dar nu la partea de structura.

      La constructia unei case la rosu apar  responsabilitati si de partea beneficiarului, necesitand sa fie constient de importanta corectitudinii executiei si de partea constructorului care trebuie sa cunoasca si foloseasca  tehnologiile cele mai indicate.

      Colaborarea cu noi va fi in concordanta cu asteptarile dumneavostra.  In conformitate cu standardele si normele in vigoare, societatea noastra  dispune de echipe de lucru pregatite in domeniul in care activeaza astfel incat fiecare proiect in parte privind executia unei case la rosu  sa fie finalizat la termen si cu respectarea legislatiei.

 

Renovari si amenajari interioare

 

 

Renovari si amenajari interioare

    Amenajările interioare se ocupă de partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spaţiu trebuie să ne ofere confort şi senzaţie plăcută.

     Amenajarea interioară presupune includerea sistematică a forţelor proprii şi a ideilor clienţilor noştrii pentru a transforma un apartament, o casă sau un birou într-un loc ideal în care să-ţi petreci timpul şi activităţile zilnice fără a fi influenţat negativ de aspectul ambiental.

       Prin colaborarea cu arhitecţi şi designeri interiori cu experienţă, ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştrii venind cu idei inedite şi în tendinţe. Ca ingredient obligatoriu al reţetei noastre, folosim calitate la cele mai înalte standarde.

      Acest aspect, ne-a făcut remarcaţi de-alungul timpului în ochii clienţilor, specialiştii noştrii îndreptându-se întotdeauna spre lucrul bine făcut şi la termenul stabilit.

      Acoperim o gamă largă de lucrări de finisaje, astfel încât să vă bucuraţi din plin de produsul finit, fără stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operaţiune în parte.

 

Amenajari exterioare

 

Renovari si amenajari exterioare

      Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ – dezgheţului, acţiuni fizico-chimico-biologice).

      De aceea aceste lucrări trebuiesc executate corect şi cu materiale de cea mai bună calitate. Ne asumăm responsabilitatea pentru lucrările realizate de personalul nostru, ne străduim ca fiecare lucrare să iasă foarte bine, la cel mai mic detaliu şi clientul să rămână cu o impresie plăcută astfel încât să se poată bucura de investiţia sa.

      Şi pentru că în bună măsură confortul lucrărilor exterioare este dat de latura estetică, prin colaborarea cu designeri şi arhitecţi specializaţi vă propunem numeroase posibilităţi de realizare a proiectelor dumneavostră astfel încât mulţumirea să fie maximă.

     Apelaţi cu încredere la noi şi veți beneficia de cele mai bune preţuri în raport cu calitatea oferită.

 

LUCRĂRI DE CONSOLIDĂRI SI REABILITĂRI

LUCRĂRI DE CONSOLIDĂRI SI REABILITĂRI

       Ştim cât de important este pentru oricine spaţiul în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea. Fie pentru că nu se dispune de suficient spaţiu sau de suficiente resurse financiare nu întotdeauna o construcţie nouă este soluţia optimă. De aceea firma noastră execută lucrări de reabilitare şi consolidare structurală a clădirilor existente.

       Consolidarea şi reabilitarea unei clădiri implică din partea constructorului o mai mare atenţie şi responsabilitate decât realizarea uneia noi, deoarece orice expertiză făcută asupra unei astfel de clădiri nu poate surprinde în totalitate starea de eforturi din elemente şi ca atare, în faza de execuţie constructorul trebuie să prevadă şi să ia toate măsurile ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite

      Având în vedere aceste inconveniente de ordin tehnic, este bine de ştiut că o consolidare a unei clădiri vechi ia destul de mult timp, astfel încât costurile pentru asemenea lucrări sunt uneori mărite.

      Firma noastră dispune de resurse materiale şi resurse umane specializate pentru asemenea lucrări şi poate duce la bun sfârşit lucrări de consolidare şi renovare.

Menţionăm câteva dintre lucrările pe care le realizăm:

 • Consolidare structurală cu bare independente de fier beton şi cămăşuiala de beton armat
 • Consolidare structurală cu plasa din oţel beton şi cămăşuiala de beton armat/torcret
 • Consolidare structurală prin schimbarea sistemului structural şi a schemelor statice
 • Consolidarea elementelor structurale prin utilizarea materialelor compozite din fibră de carbon
 • Acoperiri de protecţie pentru betoane (de suprafaţa/în adâncime)
 • Lucrări de reparaţii cu mortare cimentoase expandabile şi injectări pentru betoane şi zidărie de cărămidă
 • Finisaje exterioare aplicate după realizarea consolidării
 • Reabilitarea termică a locuinţelor
 • Alte lucrări specifice.

 

Concluzie

May. 1, 2017

Concluzie

Așa cum vedeți, construirea unei case nu este deloc ușoară. Există mult loc de eroare umană, în special din partea constructorului, fiind o lucrare de finețe. De aceea, multe persoane preferă să aleagă varianta confortabilă: să cumpere o casă gata construită sau un apartament.

Deși este mult mai ușor să cumpărați un imobil gata făcut decât să parcurgeți toți pașii de mai sus, alegerea nu este una rentabilă. Un apartament, într-o zonă periferică a unui oraș mare, ajunge la peste 600€/mp și oferă condiții mediocre; unul într-o zonă centrală sare de 1000€/mp. O casă poate fi construită în condiții de lux cu 400€/mp, la care se mai adaugă aproximativ 20€/mp terenul de sub ea (într-o zonă bună precum Tunari, Balotești, Corbeanca).

Deci dacă sunteți dispuși să treceți prin deranjul generat de construirea unei case – care se va întinde pe un termne de la cateva luni la un an ( o casa mai complexa de peste 500 mp), atunci veți face o alegere mult mai bună decât dacă ați cumpăra un imobil gata făcut. Nu mai punem la socoteală faptul că dumneavoastră decideți cum va fi compartimentată casa și că anumite procese le puteți realiza în regie proprie.

 

Constructie Casa la GRI

Casa la gri reprezinta o casa semifinisata, fata de casa la rosu - aceasta beneficiaza de urmatoarele finisaje in plus:

- termoizolatie / hidroizolatie
- acoperis cu sistemul complet
- finisaje pereti interioare / exterioare [ pana la vopsea, parchet, gresie, faianta, etc]
- instalatii electrice realizate [ mai putin interupatoare, prize, obiecte luminoase]
- tamplarie exterioara,

Sfaturi:

- Daca executati casa pentru vanzare - faza de casa la gri este cea mai cautata deoarece viitorii proprietari isi pot decora casa cu materialele / culorile preferate [ parchet, gresie, faianta, tapet, lavabil, etc]

 

Despre executie / Implicati / Garantie pe executie

 

 

Scopul nostru principal este de a ne folosi experiența și resursele pentru a crea cea mai bună sursă de informare disponibilă pentru utilizatorii de internet care doresc să își construiască o casă.

Realizând acest scop, profitul va veni natural, prin faptul că majoritatea celor care citesc informațiile de pe acest site, probabil că ne vor contacta atunci când iau decizia de a construi.

Dorim ca site-ul să fie un mijloc de informare, nu o sursă de profit. De acea, la noi pe site nu veți găsi reclame sau ferestre care să vă invadeze spațiul vizual, ci doar informație într-o formă cât mai abundentă și mai clară.

Toate articolele noastre sunt scrise astfel încât să ajungeți cât mai rapid la informația căutată. Ele sunt construite pe baza celor mai frecvente întrebări adresate online, relevante pentru subiectul pe care îl abordează articolul.

 

Cel mai bun raport preț-calitate

Faptul că ne găsim lucrările online ne permite să lucrăm eficient și să ne facem echipe specializate pentru fiecare etapă a construcției în parte. Acest mod de lucru ne permite să dăm prețuri deosebit de competitive, chiar și în condițiile în care toate lucrările se fac pe acte, plătind taxe.

Un alt factor determinant este acela că, spre deosebire de competitorii noștri, noi ne facem marketing-ul intern. O parte din asociații firmei noastre sunt specialiști în marketing, doi dintre ei încă lucrând în cadrul unor agenții de marketing online prestigioase, din Silicon Valley – nucleul marketing-ului online. Astfel, beneficiem de servicii de promovare superioare celor de agenție, la un cost mult mai mic.

Toate aceste aspecte se reflectă în prețul final pe care îl plătește beneficiarul. Practic, volumul de lucru ne permite să lucrăm cu un preț mic, modest, chiar dacă avem un marketing foarte eficient și peste 50 de muncitori pe șantiere.

 

Garanția calității

Pentru noi, garanția calității o reprezintă în primul rând experiența celor care construiesc casele beneficiarilor care ne aleg. Doar experiența în domeniu face diferența dintre o lucrare conform standardelor de siguranță și calitate stabilite în contract și o lucrare în care compromisurile devin regulă.

Contractele noastre precizează o garanție de 50 de ani pentru structura de rezistență. De asemenea, oferim soluții și pentru cei care doresc garanții extinse (de exemplu de garanție de bună execuție). Momentan lucrăm la o metodă de a construi folosind fondurile noastre dar cu scrisoare de garanție bancară din partea beneficiarului – astfel eliminând nesiguranța din ambele părți.

Beneficiarii care lucrează prin bancă (80% dintre lucrările noastre) folosesc un sistem de garanție introdus forțat de către bancă. În aceste cazuri, lucrăm doar cu fondurile noastre, banca făcând plata doar în urma unei expertize din partea unui evaluator profesionist. Nu ne-am confruntat niciodată cu situația în care banca a refuzat o plată.

Garanția intră în vigoare atunci când lucrarea este efectuată și este girată de minim patru părți (toți pot fi trași la răspundere penal): constructorul (noi), dirigintele de șantier, proiectantul și reprezentantul autorităților locale. Dacă lucrați cu banca, responsabil devine și evaluatorul băncii.

Acte Necesare la Construcția unei Case

De la dorința de a avea o casă până la materializarea acesteia este un drum lung, uneori anevoios, dar o cunoaștere cât mai amănunțită a pașilor pe care îi aveți de urmat vă ușurează munca și vă scutește de timp și nervi pierduți pe drumuri și la cozile de la ghișee. Primul pas în realizarea casei dorite este reprezentat de obținerea actelor necesare pentru demararea lucrării. Așadar, actele de care aveți nevoie pentru a putea începe să construiți sunt următoarele: Certificatul de Urbanism, Studiul Geotehnic, Proiectul Tehnic al Construcției (PTC), Avizele și Acordurile de Amplasament, Autorizația de Construire.

Certificatul de urbanism

Certificatul de urbanism este un act care conține informații privind caracteristicile construcțiilor ce pot fi executate pe un teren anume și actele necesare pentru construire. În general, informațiile specificate în certificatul de urbanism țin de: regimul de înălțime al construcției, cota de înălțime la cornișă, poziția viitoarei construcții, valoarea maximă pentru Procentul de Ocupare al Terenului (POT) și valoarea maximă pentru Coeficientul de Utilizare al Terenului – cele din urmă calculate ca raport între aria construită și aria lotului de teren.

Cum se obține un Certificat de Urbanism, ce acte sunt necesare?

Certificatul de Urbanism se emite de către primăria/sectorul sau, mai exact, de către biroul de Urbanism al localității în aria căreia se află terenul pe care va fi amplasată construcția. Actele necesare în vederea obținerii certificatului sunt următoarele: cerere tip (click aici pentru a descărca modelul folosit de noi), actul de proprietate, planuri topografice și cadastrale vizate în prealabil la Oficiul de Cadastru (planurile trebuie să fie la una din scalele 1:10000, 1:5000, 1:2000, 1:1000, 1:500), chitanța care face dovada plații taxei de eliberare a Certificatului de Urbanism.

Cât costă un Certificat de Urbanism?

Taxa pentru eliberarea certificatului este diferită pentru mediul urban și cel rural. Astfel, taxa pentru eliberare a certificatului de urbanism într-o zonă urbană se stabilește în funcție de suprafața de construire. Pentru o suprafață până la 150 m² inclusiv, taxa este de 4-5 lei, ajungând până la 10-12 lei pentru o suprafață cuprinsă între 751 și 1000 m². În ceea ce privește suprafețele care depășesc 1000 m², se va achita o taxă în valoare de 12+0,01 lei/ m² pentru fiecare m² peste cei 1000. În zona rurală, taxa de eliberare a certificatului de urbanism va fi de 50% din taxa stabilită pentru mediul urban.

Studiul Geotehnic (studiu geo)

În cazul construcțiilor de importanță redusă din zona rurală (cel mult P+1), nu este obligatorie realizarea unui astfel de studiu, însă este indicată pentru siguranța dumneavoastră. Construirea pe terenuri neavizate din punct de vedere geotehnic poate duce la pagube umane și materiale.

Ce este un Studiu Geotehnic?

Studiul Geotehnic reprezintă o analiză complexă a condițiilor de teren și a capacității portante ale acestuia. Astfel, luându-se în considerare anumiți factori, se face o analiză cât mai precisă a fiecărui strat ce alcătuiește terenul de fundare, cu ajutorul unor relații matematice, iar în final se alege tipul de fundație cel mai potrivit.